VIDEOVALVONTAJÄRJESTELMÄT

SUUNITTELU, ASENNUS JA HUOLTO

  Videovalvontajärjestelmä on hyvä apuväline yrityksille, joiden täytyy liiketoiminnan hyvinvointia varten seurata yrityksen alueilla sekä toimistoissa tapahtuvaa toimintaa. 

 Sopivaan paikkaan asennetun valvontakameran kuvaa voi seurata livenä, kuva tallennetaan myös tallentemille. Live-kuvaa ja myös tallennuksia voi katsoa internetin kautta missä vain.

HENKILÖKOHTAINEN TALLENNIN

POLIISEILLE, VARTIJOILLE

  Jos työtehtäviä suorittaessa sattuu  vaarallisija tilanteita, on jälkeenpäin hyväksi avuksi tallennus tapahtumasta. Tallennuksella voidaan todistaa tapahtumia tai analysoida ongelman syitä ja vaikka mahdollisia ratkaisuja.

 Securer tarjoaa pienkokoisen ja kannettavan henkilökohtaisen tallentimen. 120 g painavan tallentimen mitat (85x90x10 mm) ovat hyvin läheisiä tavalliselle älypuhelimelle. Peruspakettiin kuuluu pieni kamera, jossa on integroidu mikrofoni, kameran voi kiinnittää vaikka rintataskuun. Tallentaminen käynnistyy yhdellä nopealla napin painalluksella ja laitteen tallennusaika on 3 tuntia ilman lisäakkua, lisäakulla +11 h. Tallennusvälineissä käytetään SD mustikorttia 32 Gt asti, pakkaus MPEG4/MP3. Tallennuslaatu on VGA (640x480) 24 fps (kuvaa sekunnissa). 3,5" LCD näytöltä voi tallennuksia katsoa saman tien tapahtumapaikalla.

HELPOSTI MUUTETTAVIEN

KAMEROIDEN ASENTAMINEN TYÖMAILLE

   Asennamme kameroita, joita voi jälkeenpäin helposti siirtää eri paikkaan. Palvelu on tarkoitettu kiinteistökehitykseen ja työmaille, joihin ei ole järkevää tai mahdollista asentaa kiinteitä valvontajärjestelmiä. Kamerat vaativat vain sähkösyötön, tiedonsiirto käy WIFI-yhteyksien kautta. Työmaalla tapahtumaa voi katsoa WEBIN-kautta jos kohteessa on internet-yhteys.

PERUSTUU TIETOKONEILLE

DIGITALLENTIMIEN RAKENTAMINEN

  Asiakkaan toiveesta rakennamme myös PC-pohjaan perustuvia digitallentimia. Järjestelmän etuna on joustavuus ja paremmat säätömahdollisuudet hardware-tallentimeen verrattuna.

Tietokoneissa käytämme vain Intel Platformia ja Geovision tai Novus grafiikkasovittimia.

JULKISEN LIIKENTEEN VALVONTA

  Securer tarjoaa videovalvontaratkaisun julkiseen liikenteeseen, joka perustuu pienkokoiselle Securer GPSDVR järjestelmälle.

 Securer järjestelmän tallennin kestää värähtelyä, yli- tai alijännitystä (DC 12V...48V) ja laitteessa on sisäänrakennettu GPS-moduuli joka tallentaa videokuvalle lisäksi myös auton ajonopeuden, rekisterinumeron ja sijantitiedot. Tallennusvälineissä käytetään SD muistikorttia 32 Gt asti tai 2,5" SATA kovalevyä ilman rajoituksia. Tallennusvälineiden laatikko on helposti irrotettava ja myös lukittava. Tallennuslaatu 25 fps @ CIF (352x240) jokaista kameraa varten. Lisätty myös verkkotuki (RJ45), joka mahdollistaa auton seuraamisen ja tallennuksien toiston verkon kautta. Järjestelmä käyttää Linux ohjelmistoa, joka takaa laitteen virheettömän toimivuuden ja tapahtumien tallentamisen. Laitteen mitat: 310x275x115 mm, paino: 2 kg.

Meidän Asiakkaita:

 

Rakvere Kaupunki

Põlva Linn

Põlva Kaupunki

Otepää Kaupunki