Securer videovalvonta

company  Securer Oy hoitaa videovalvontajärjestelmät. SUUNNITELMAT, ASENNUKSET JA HUOLLOT. Tuotteisiin voi tutustua  meidän verkkosivuiltamme. Tuotevalikosta löytyy monet isommat valmistajat, lisäksi myös Securer tavaramerkin tuotteet, joita olemme  itse kehittäneet. Tuloksena luodaan uusia mahdollisuuksia ja olla mukana teknologian kehityksessä ja täten myös pystymme tarjomaan asiakkaille laadukkaammat tuotteet.

 Securer Ltd on perustettu vuonna 2008, olemme erikoistuneet yksinomaan videovalvontaratkaisujen suunnittelun, asennuksen ja huoltoon. WE ARE SECURITY SYSTEMS TECHNICIAN III toimivallasta ja Micros MTCNA todistus.
Hallitsemme yli 6000 videovalvontakameraa, monet asiakkaamme ovat paikallisten viranomaisten ja yksityisen sektorin toimijoita.
Tarjoamme ratkaisuja haasteellisiin olosuhteisiin, esim:-rakennustyömaat,-metsäteollisuudelle,-tuotantolaitoksille ja -maataloudelle 

 

    KAMERAVALVONNAN PROSESSI

1.Tarvekartoitus 2.Projektin suunnittelu 3.Tekninen suunnittelu 4.YT-menettely.tarjoukset 5.Hankintapäätös 6.Toteutus 7.Käyttö 8.Ylläpito 9.Huolto                 10.Uusi investointi

                                                              Lainsäädäntö,vastuullisuus ja viranomaisyhteistyö

                                                 

 

 

Ota yhteyttä

 

 

Tavaramerkit